Esports 12/05/2018

David Gallego: "És molt gratificant rebre els elogis dels jugadors del primer equip"

El tècnic interí insisteix que no vol saber res del que passarà un cop torni a dirigir el filial

Roger Requena
2 min
David Gallego no podrà asseure's a la banqueta de l'RCDE Stadium contra el Màlaga

BarcelonaDavid Gallego no varia gens el discurs sobre la seva continuïtat al capdavant del primer equip de l'Espanyol. El tècnic interí ha tornat a deixar clar que no vol "saber res" del que passarà un cop acabi la temporada amb el primer equip i torni amb l'Espanyol B per la fase d'ascens a Segona B. Preguntat sobre si lamentava no poder dirigir l'equip des de la banqueta, s'ha mostrat sincer: "No ens podem quedar amb el que podria haver sigut. Em quedo amb el que podrà ser, que és intentar sumar des de fora i en el descans del partit. Disfrutaré des d'una altra posició".

L'entrenador de Súria, malgrat tot, ha agraït el suport del vestidor, que sempre ha tingut paraules d'elogi per ell: "És molt gratificant que els jugadors amb qui treballo dia a dia et vegin així i t'elogiïn, n'estic satisfet". Sobre si la visita del Màlaga suposarà un partit especial per ser l'últim del curs i, per tant, una tarda de comiats, Gallego ha deixat clar que serà un partit com qualsevol altre: "Per a mi les festes no existeixen. Diumenge cal intentar ser millor que el rival, intentarem fer l’equip que creiem que és millor. Hem de ser molt responsables amb la institució que representem".

Qüestionat sobre si la seva arribada a la banqueta ha tingut un efecte positiu en el públic, el tècnic ha deixat clar que és l'equip qui ha d'arrossegar l'afició: "Hem jugat una setmana a casa només [amb ell a la banqueta] i l’afició es va comportar molt bé. Van pressionar i animar. No demanem res, però els protagonistes som nosaltres, els que he d’enganxar la gent a través del joc i suant la samarreta". Un altre cop se li ha preguntat per Gerard Moreno, un jugador que té moltes opcions de deixar el club a final de curs: "És un jugador molt important, un home gol. El que es paga en el futbol són les àrees, però depenem dels companys, un home sol no pot fer-ho tot. No perdo ni un segon de temps en coses que no m'interessen".

El tècnic ha convocat 18 jugadors per rebre el Màlaga, un rival del qual espera "la millor versió". A la llista hi torna a ser Diego López, que "té possibilitats de jugar". La principal novetat de la llista és la tornada de Pablo Piatti. En queden fora Granero, Hermoso, Marc Navarro i Jairo per decisió tècnica.

stats