ESPANYOL
Esports 07/12/2012

L'Espanyol busca la redempció davant la seva afició contra el seu botxí a la Copa

Aguirrre no podrà disposar del seu davanter Sergio Garcia, sancionat, i de Mattioni, encara sense ritme

Efe
3 min

BarcelonaL'Espanyol afronta el segon partit de l'era Javier Aguirre, nou entrenador blanc i blau, amb ànsies de redempció davant la grada de Cornellà-El Prat i també de revenja contra el Sevilla, que els va endossar un dolorós 0-3 en Copa del Rei el passat 29 de novembre.

El tècnic mexicà amb prou feines ha tingut dies per introduir nous automatismes en l'equip. La seva prioritat, a més de la defensa, ha estat encendre anímicament a un bloc tocat després dels resultats i per la seva posició en la classificació. L'Espanyol és cuer i altra desastre demà davant el Sevilla seria massa contundent. Per aconseguir la reacció, Aguirre no podrà comptar amb el davanter Sergio García, que compleix el seu últim partit de sanció del càstig del Comitè de Competició. No hi ha cap lesionat al vestidor blanc i blau encara que el lateral dret brasiler Felipe Mattioni encara no té ritme de competició.

Respecte a l'anterior convocatòria, l'entrenador asteca segueix sense comptar amb l'extrem Christian Alfonso, deixa fora el migcampista Sergio Tejera, el migcampista Cristian Gómez i recupera el central mexicà Héctor Moreno, que ja ha complert els partits de sanció imposats per Competició.

El davanter uruguaià Christian Stuani, per la seva banda, podrà jugar amb una màscara protectora en patir una fractura a l'arc zigomàtic, proper al pòmul dret. El futbolista serà intervingut quirúrgicament dissabte, després del partit, i podrà seguir entrenant i disputant les jornades amb normalitat.

Mentrestant, el Sevilla arriba a Barcelona desorientat a la Lliga però recordant el 3-0 del partit d'anada de la Copa del Rei de la passada setmana.

L'equip sevillista, abans i després d'aquest partit de Copa, ha decebut a la Lliga amb derrotes al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid (4-0) i dilluns passat al Ramón Sánchez Pizjuán contra el Reial Valladolid (1 - 2). A més, la formació que entrena José Miguel González Míchel ha perdut els seus quatre últims desplaçaments a la Lliga, ja que abans del Vicente Calderón també va perdre a Vigo, Saragossa i Bilbao.

Per aquest partit, el tècnic madrileny recupera tres jugadors que no van estar davant el Valladolid per sanció, el migcampista croat Ivan Rakitic i l'habitual parella de centrals formada pel bosnià Emir Spahic i l'argentí Federico Fazio. També tornen a la convocatòria de vint jugadors dels davanters Álvaro Negredo i Manu del Moral, absents en les últimes setmanes per lesió, mentre que causa baixa el migcampista holandès Hedwiges Maduro, que es va lesionar en el partit de dilluns.

Complirà el seu segon partit de sanció a lateral esquerre Antonio Lluna i el migcampista xilè Gary Medel, que va veure dues targetes dilluns passat, i també està suspès.

Míchel ha assenyalat avui que encara té dubtes per l'alineació inicial per les molèsties físiques d'alguns jugadors i que per això viatja amb vint futbolistes, encara que ha revelat que serà Diego López el porter titular després que ja ho fos davant el Valladolid sense que hi hagués cap lesió d'Andrés Palop, que havia ocupat el lloc a la Lliga a partir de la tercera jornada.

Alineacions probables:

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Diego Colotto, Héctor Moreno, Víctor Álvarez, Baena, Víctor Sánchez, Simao, Verdú, Wakaso i Stuani.

Sevilla FC: Diego López; Coke, Fazio, Spahic, Fernando Navarro, Jesús Navas, Rakitic, Kondogbia, Perotti, Reyes i Negredo.

Àrbitre: Muñiz Fernández (Comitè Asturià).

Estadi: Cornellà-el Prat.

Hora: 21.30 (Marca TV)

stats