WATERPOLO
Esports Jocs Olímpics 19/08/2021

La selecció espanyola de waterpolo es classifica per a la final del Mundial i obté el bitllet per als Jocs Olímpics

És la tercera final d'un Mundial per a les noies de Miki Oca, que avui han superat Hongria (10-6)

Nuria García
1 min
La selecció espanyola femenina de waterpolo, entrenada per Miki Oca, a la final del Mundial

BarcelonaLa selecció espanyola femenina de waterpolo ha superat aquest dimecres Hongria (10-6) i d'aquesta manera ha obtingut la classificació per a la final del Mundial de Gwangju, que es disputarà aquest divendres a les 11.30 hores contra els Estats Units.

Les noies de Miki Oca, que encaren la seva tercera final d'un Mundial, després de l'or a Barcelona el 2013 i la plata a Budapest el 2017, han aconseguit també la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020. I és que al Mundial hi ha tan sols una plaça olímpica en joc i se l'ha quedat Espanya després que el seu rival a la final, els Estats Units, ja hi estigui classificat després d'haver aconseguit guanyar la Lliga Mundial.

Els quatre gols de Roser Tarragó, que ha marcat les diferències en el primer quart (5-3), i els quatre de Judith Forca, sobretot els tres que ha aconseguit en el tercer quart (4-1), han sentenciat les hongareses, que han perdut moltes pilotes, davant d'un equip de Miki Oca que no ha donat opcions.

Les altres golejadores del partit han estat Anni Espar i Bea Ortiz (2) i, amb un, Paula Leitón, Pili Peña i Maica Garcia.

A la final, les espanyoles s'enfrontaran als Estats Units, que s'han desfet d'Austràlia (7-2) en l'altra semifinal disputada també aquest dimecres al matí.

stats