Jocs Olímpics d'Hivern
Esports 21/01/2012

Una allau de 5.000 esquiadors amb torxes demana els Jocs per als Pirineus

Després de l'espectacular descens nocturn, amb milers de torxes que il·luminaven les pistes d'esquí, el conseller i la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, han participat en l'encesa d'un peveter

Efe
1 min

BarcelonaUna allau de més de 5.000 esquiadors han baixat aquest dissabte amb torxes les pistes de l'estació de La Molina (Cerdanya) per reclamar els Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 per a Barcelona, en un acte que ha batut un rècord mundial.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que ha assistit a l'acte, ha celebrat el suport que els més de 5.000 esquiadors han brindat a la proposta que Barcelona sigui la seu dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022, que tindrien com a eix principal les estacions d'esquí catalanes dels Pirineus.

Després de l'espectacular descens nocturn, amb milers de torxes que il·luminaven les pistes d'esquí, el conseller i la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, han participat en l'encesa d'un peveter, símbol d'aquest somni olímpic.

A més de la llum de les torxes, a l'estació de La Molina s'ha encès un rètol lluminós amb el lema "El 2022, Barcelona Pirineu".

La regidora d'Esports de Barcelona ha agraït el suport brindat per les estacions de La Molina i La Masella a la candidatura de la capital catalana a acollir els Jocs Olímpics d'Hivern, en un acte en què s'ha batut el rècord mundial de baixada de torxes.

Fandos ha animat els esquiadors a seguir treballant per un projecte "exigent, viable i possible" i s'ha mostrat confiada a poder il·lusionar tota la ciutadania amb la candidatura.

stats