Futbol Català
Esports 19/10/2011

L'Hospitalet vol fidelitzar nous seguidors del club aprofitant la visita del Barça per la Copa del Rei

L'entitat riberenca posa a la venda un abonament per 75€ que inclou el partit contra els blaugrana i els quinze de lliga que li resten per jugar a l'equip a casa a Segona B

Redacció
1 min
L'estadi riberenc

L'Hospitalet de LlobregatLa directiva de L'Hospitalet no vol que la visita del Barça sigui flor d'un dia i el nombrós públic que s'espera a l'Estadi de Futbol sigui un visitant puntual de pas. És per això que una de les primeres mesures adoptades per la Copa del Rei -i que no serà la darrera- és oferir al públic un abonament especial per veure el partit d'anada de Copa del Rei a territori riberenc i els partits de lliga de l'equip a Segona B a casa pel que resta de temporada, començant per aquest mateix diumenge contra el Llagostera.

Així doncs, qualsevol aficionat que vulgui podrà comprar un abonament de setze partits (Copa més quinze de lliga) per un preu total de 75€. Amb l'adquisició d'aquest carnet especial l'espectador tindrà entrada lliure a tots els partits a l'Estadi de Futbol de L'Hospitalet des del moment de la seva compra i fins a final de temporada, incloent-hi el Barça. Per adquirir-lo, els interessats han de dirigir-se a les oficines del club situades a l'estadi de 17:30 a 20:30 hores de dilluns a divendres.

stats