Copa del Rei
Esports 04/11/2011

L'Hospitalet convoca els seus socis a una reunió informativa amb motiu de la Copa del Rei

El club vol concretar diverses mesures i explicar el conflicte horari als seus abonats

Redacció
1 min
L'estadi riberenc

L'Hospitalet de LlobregatL'Estadi de Futbol de L'Hospitalet, seu del partit d'anada de la Copa del Rei entre el conjunt riberenc i el FC Barcelona, serà aquest vespre (20 hores) seu d'una reunió informativa organitzada per la directiva de l'entitat, a la qual estan convocats els socis. El president, Miguel García, vol compartir amb els abonats els darrers moviments logístics del partit de Copa i explicar de forma presencial el conflicte horari que ha viscut l'entitat durant els darrers dies.

Des del club lamenten que ni LFP (Lliga de Futbol Professional) ni RFEF (Reial Federació Espanyol de Futbol) volen assumir ser els responsables de l'assignació de l'horari del partit sense haver consultat L'Hospitalet. Segons la directiva riberenca, cap ens s'ha posat en contacte amb ells per determinar l'hora de disputa d'aquest duel ni tampoc cap altre aspecte logístic com ara la retransmissió per televisió.

És per aquest motiu que l'entitat convoca als socis per consensuar entre tots les mesures i respostes que ha de facilitar i donar el club davant els diferents fronts que es puguin obrir els propers dies. En un primer moment es va parlar de les deu de la nit com a hora decidida pels responsables esportius de la competició, però des de L'Hospitalet es vol proposar que sigui a les nou.

stats