Futbol Català
Esports 16/10/2011

Europa i Espanyol B signen taules en un fantàstic derbi que ha registrat la millor entrada a Tercera

El Vilafranca segueix sorprenent a dalt de tot i la Montanyesa cau en descens

Redacció
1 min
Derbi d'alçada al Nou Sardenya

BarcelonaGairebé 1.400 persones han presenciat aquest matí un dels duels més destacats de la jornada, el derbi entre l'Europa i l'Espanyol B al Nou Sardenya (1-1). L'invicte líder del grup català de Tercera ha suat de valent per aconseguir sumar un punt davant un conjunt, l'escapulat, que arran del matiner 0-1 dels pericos al primer minut de joc ha dominat l'encontre gairebé fins al xiulet final, superant en joc i presència ofensiva el filial espanyolista.

No obstant això, la golejada més espectacular de la setmana s'ha vist a Amposta. El Prat ha guanyat 1-5 i ha signat així set dies fantàstics, amb jornada intersetmanal inclosa, on els potablava han fet ple de punts per situar-se quarts a la taula en zona de play-off. Tampoc s'ha quedat curt de gols el Manlleu a Gavà. L'equip de Francesc Cargol ha signat un contundent 0-4 que el deixa al lloc número sis de la taula.

Per sota segueix sense guanyar el Vilanova d'Àngel Alcolea. Els del Garraf, però, han aconseguit sumar un bon punt al sempre complicat camp de l'Olot (1-1). El Vic ha signat la seva victòria més àmplia fins al moment amb un 0-3 a Rubí. L'empat a casa de la Montanyesa davant el Cornellà (1-1) deixa els de Miki Carrillo per primera vegada en descens des que el club va pujar a Tercera la temporada passada.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Santboià 0 - Masnou 1

Europa 1 - Espanyol B 1

Montanyesa 1 - Cornellà 1

Rubí 0 - Vic 3

Gavà 0 - Manlleu 4

Terrassa 2 - Gramenet 1

Balaguer 0 - Pobla Mafumet 0

Olot 1 - Vilanova 1

Vilafranca 2 - Castelldefels 0

Amposta 1 - Prat 5

stats