Esports 07/02/2012

A l'Europa se li escapen els punts als darrers minuts

L'entitat escapulada ha deixat de sumar 7 punts del minut 87 en endavant

àngel Garreta
Imatge de l'empat de l'Amposta davant l'Europa al darrer minut del primer partit de lliga

BarcelonaEl balanç de les 23 jornades disputades al campionat de lliga de Tercera Divisió deixa l'Europa al bell mig de la taula classificatòria amb 31 punts. L'equip gracienc, que tenia com objectiu inicial millorar la setena plaça aconseguida la temporada anterior i, de pas, intentar colar-se a la promoció d'ascens, estaria a només un punt de les seves aspiracions de no haver encaixat gols als darrers instants en cinc partits al llarg del present curs.

El problema amb el tram final dels encontres va començar ben d'hora, a la primera jornada de lliga. En el seu desplaçament a Amposta, l'equip de Pedro Dólera, que tenia els tres punts mig lligats, va veure com l'equip blanc-i-negre empatava al minut 87. Poc després, a la jornada cinc, el Castelldefels va guanyar per 3-2 un partit que l'Europa havia aconseguit empatar al minut 90. En l'afegit, els d'Els Canyars van deixar els punts a casa. No només a domicili han volat els punts pels escapulats. Al Nou Sardenya el Terrassa queia per 2-1 a la jornada número 15 però un gol d'Erencia va signar les taules sobre el temps reglamentari.

Abans d'acabar l'any 2011, el penúltim partit de la primera volta tampoc va ser positiu per l'Europa en aquest aspecte. A Nou Barris, un gol d'Achille a pocs segons pel final va deixar els tres punts al camp de la Montanyesa quan l'equip gracienc tenia un punt mig lligat. Aquest darrer cap de setmana, l'equip europeista ha tornat a patir el mateix mal al Municipal Sagnier. Al minut 94 de partit va volar un punt davant l'actual líder de la categoria amb el gol de la victòria local d'Óscar Sierra.