Futbol Català
Esports 17/09/2011

Europa-Prat, duel d'aspirants al Nou Sardenya

El partit d'aquest dissabte entre graciencs i potablaves (17:30 hores) posarà sobre la gespa de l'estadi escapulat dos models amb gust pel bon tracte de la pilota

Redacció
1 min
Una imatge de l'Europa-Prat de la temporada passada

BarcelonaUn dels duels estrella de la jornada a Tercera Divisió serà el que acollirà l'estadi Nou Sardenya de Gràcia entre l'Europa i el Prat. Els locals volen acabar amb deu anys de transició respecte el darrer play-off d'ascens que van disputar i els visitants busquen repetir la gesta de disputar-lo com fa dues temporades amb Manolo Márquez a la banqueta. Aquest serà un dels dos partits que es jugaran aquest dissabte. L'altre, el Manlleu-Vilanova.

A Can Peixauet es veurà el duel més matiner del diumenge entre una Gramenet necessitada i un Masnou que vol consolidar l'actual posició a la zona mitja de la taula. El primer de la lliga, l'Espanyol B, rebrà a casa el segon, la Pobla de Mafumet, en un duel més que directe pel liderat entre dos equips cridats a lluitar per la promoció. El Santboià-Cornellà i el Balaguer-Rubí tancaran la jornada a les sis de la tarda.

LA JORNADA CATALANA A TERCERA

PARTITS DISSABTE

Manlleu-Vilanova (17 h)

Europa-Prat (17:30 h)

PARTITS DIUMENGE

Gramenet-Masnou (11:45 h)

Espanyol B-Pobla Mafumet (12 h)

Gavà-Castelldefels (12 h)

Montanyesa-Vilafranca (12 h)

Terrassa-Vic (17 h)

Olot-Amposta (17 h)

Santboià-Cornellà (18 h)

Balaguer-Rubí (18 h)

stats