FUTBOL CATALÀ
Esports 09/05/2016

La Federació Catalana de futbol estrena la seu renovada de Barcelona

Andreu Subies destaca l'estabilitat de la FCF a nivell econòmic i esportiu

Toni Padilla
1 min
La inauguració de la nova seu de la FCF

BarcelonaLa Federació Catalana de Futbol ha estrenat la seva seu renovada. La seu, al mateix lloc que els últims anys (c/Sicília, 93-97), s'ha vist ampliada amb l'adquisició de l'entresòl. L'ampliació ha permès unificar tots els serveis dins de la seu federativa i ampliar els departaments professionals per dotar d'un millor servei els clubs. Andreu Subies, President de la Federació, ha recordat com s'han millorat les 14 seus de la FCF al territori per millorar els serveis als clubs.

A l'acte han participat Josep Maria Bartomeu i Albert Soler (FC Barcelona), Carles García-Pont i Ramon Robert (RCD Espanyol), Isabel Tarragó (UE Llagostera), Ignasi Mas-Bagà (Girona FC) i Lluís Fàbregas (Nàstic de Tarragona). A nivell institucional han fet acte de presència la Consellera de Presidència, Neus Munté; el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras; el president de la UFEC, Gerard Esteve; i Josep Salom, de la Diputació de Barcelona, entre d'altres.

Neus Munté ha valorat com "s'ha fet una molt bona feina social, esportiva i econòmica en aquesta federació" i Subies, qui ha entregat una insígnia d'Or a tots els anteriors Presidents, ha destacat com la FCF es troba llesta pels reptes del país: "Amb l'ampliació de les instal·lacions podem oferir un millor servei als clubs".

stats