Tenis
Esports 08/02/2012

La Federació espanyola de tenis demandarà Canal + França pel vídeo dels guinyols

El president de la RFET, José Luis Escañuela, ha anunciat al seu compte de Twitter que la federació demandarà Canal + França per utilitzar el seu logotip en el vídeo de guinyols en el que apareix Rafa Nadal i que conclou afirmant que "els esportistes espanyols no guanyen per casualitat"

Ara
1 min

BarcelonaA través del seu compte de Twitter, José Luis Escañuela, president de la Federació Espanyola de Tenis, ha anunciat que la RFET demandarà Canal Plus França per utilitzar el seu logotip en el vídeo de guinyols en el que apareix Rafael Nadal i que conclou afirmant que "els esportistes espanyols no guanyen per casualitat".

El vídeo, que ha generat molta polèmica des de l'emissió tant en xarxes socials com en mitjans digitals, "ha utilitzat indegudament l'anagrama de la federació de tenis", ha assenyalat Escañuela. El president conclou amb un contundent "ja està bé".

El gag dels guinyols es va emetre just un dia després de fer-se pública la sanció de dos anys imposada pel Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) el ciclista Alberto Contador, pel qual se li retiren el Tour de França 2010 i el Giro d'Itàlia 2011, entre altres títols.

La RFET assenyala en un comunicat de premsa que al vídeo "a més d'insinuacions inadmissibles i injurioses, es permet la utilització del distintiu i anagrama d'aquesta federació".

Anuncia que dissabte, durant l'eliminatòria de Copa Davis entre Espanya i Kazakhstan al Palau dels Esports d'Oviedo, la RFET explicarà als mitjans informatius les accions empreses "que s'iniciaran amb un requeriment a Canal Plus France per a la retirada d'aquest vídeo, l'abstenció d'utilització indeguda de la insígnia i la indemnització pel seu indegut ús".

La RFET afegeix que "demanarà el suport de les altres federacions esportives espanyoles relacionades en aquest vídeo, per a l'articulació comú d'aquesta acció judicial".

stats