FUTBOL SALA - CHAMPIONS LEAGUE
Esports 01/05/2021

Ferrao trenca el malefici i porta el Barça a la final (3-2)

El conjunt blaugrana derrota per primer cop el Kairat i es jugarà el títol contra l'Sporting de Portugal

Martí Molina
1 min
Ferrao va anotar tres gols contra el Kairat a les semifinals.

BarcelonaMai a la història el Barça havia pogut derrotar el Kairat. Mai, fins ahir. L’equip d’Andreu Plaza va trencar el malefici contra el conjunt del Kazakhstan (3-2) i va classificar-se per a la final de la UEFA Futsal Champions League. Ferrao, amb un hat trick, va ser el protagonista d’un partit en què els blaugranes van ser superiors tot i que van haver de patir per defensar el resultat. Demà jugaran la final contra l’Sporting Club de Portugal (20 h).

Tres vegades s’havien enfrontat Barça i Kairat, totes tres en la fase final de la Champions, dos cops a semifinals i un al partit per al títol, i sempre n’havia sortit victoriós l’equip kazakh. Però aquest cop els blaugranes, que són els vigents campions, partien amb l’etiqueta de favorits i no van desaprofitar l’ocasió: sempre van anar per davant en el marcador, tot i que no van aconseguir sentenciar el duel -el rival va jugar els deu últims minuts amb el porter-jugador per buscar l’empat- i van acabar tancats a l’àrea defensant.

Cinquena final per al Barça

Però ahir no es tractava de jugar bé sinó de guanyar. És cert que patint, però el cas és que els homes de Plaza van complir amb l’objectiu. Serà la cinquena vegada que el Barça juga la final de la Champions de futbol sala, un títol que va guanyar el 2012, el 2014 i el 2020, però que se li va escapar el 2015.

stats