LA INFERMERIA
Esports 13/05/2011

A la final de Wembley sense lesionats?

Alexis Crosas
2 min
A la final de Wembley sense lesionats?

Barcelona.Ahir el Barça, després de proclamar-se campió de Lliga al camp del Llevant, va fer una suau sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva, en la qual es va poder veure tots els jugadors de la plantilla blaugrana sobre la gespa. Un fet que aquesta temporada ha estat realment difícil de veure per la gran quantitat de lesions que ha anat col·leccionant i arrossegant el conjunt dirigit per Pep Guardiola. En aquesta sessió, la bona notícia va ser la més que probable recuperació del lateral esquerre Adriano Correia, que sembla que ha deixat enrere la ruptura de l'abductor de la cama dreta, que va patir durant la final de la Copa del Rei davant del Reial Madrid. El futbolista brasiler va treballar amb la resta del grup, tot i que encara no disposa de l'alta mèdica, però la podria rebre ben aviat.

Amb Adriano recuperat, Gabi Milito, que segueix fent treball de camp, però al marge del grup, i el capità Carles Puyol, que continua afinant la seva recuperació del dolor al genoll, és molt probable que Guardiola tingui disponibles tots els jugadors que formen la plantilla de cara a la final de Wembley. Una situació que contrasta amb els invents que s'ha vist obligat a fer el tècnic blaugrana per la falta d'efectius, sobretot en defensa, en els partits claus d'aquesta temporada com els quatre duels decisius i consecutius contra el Reial Madrid.

Aconseguir la recuperació de jugadors lesionats sempre és un motiu d'alegria per a un equip. Però quan l'equip en qüestió és el Barça i falten tot just quinze dies per a una cita com una final de la Lliga de Campions, i contra l'altre millor equip d'Europa, el Manchester United, la recuperació de lesionats es revesteix d'un valor incalculable.

stats