FUTBOL BASE
Esports 08/04/2012

L'Aspire de Qatar, autèntic protagonista del MIC

L'acadèmia de formació futbolística s'alça amb tres dels cinc títols en joc

Ara
1 min
L'Aspire, aixecant el trofeu de cadets

PalamósEl torneig MIC (Mediterranean International Cup) ha tancat una nova i exitosa edició amb un club com autèntic protagonista destacat: l'Aspire Football Dreams de Qatar. L'equip s'ha proclamat campió de tres de les cinc categories del campionat. Les tres de més edat. La principal final, disputada a Palamós, ha emparellat en categoria juvenil l'Aspire amb el Club Sport Norte América. Després d'empatar a un gol, els penals han donat la victòria als de l'Orient Mitjà.

Pel que fa a la final cadet, l'Aspire també s'ha alçat amb el títol, en aquest cas per 1-0 davant l'Espanyol. Els infantils d'aquesta escola formativa d'elit han fet triplet i han sumat també el títol infantil, superant l'Inter de Milà pel mateix marcador, 1-0. Respecte la categoria aleví, en futbol 11 s'ha imposat el Barça a l'Atlético de Madrid també pel mínim marcador d'un gol a zero. En futbol 7, protagonisme absolut pel triomfant més modest, el Gimnàstic Manresa, que ha derrotat als penals el Mollerussa després d'empatar 2-2 durant el temps reglamentari.

ELS CAMPIONS I FINALISTES DEL MIC'12

JUVENIL

Aspire 1 (p) - Club Sport Norte América 1

CADET

Aspire 1 - Espanyol 0

INFANTIL

Aspire 1 - Inter Milà 0

ALEVÍ FUTBOL 11

Barcelona 1 - Atlético de Madrid 0

ALEVÍ FUTBOL 7

Gimnàstic Manresa 2 (p) - Mollerussa 2

El calendari complet de resultats, emparellaments, fase final i de consolació es pot consultar al portal web oficial del MIC. Els organitzadors han creat en aquesta edició un premi especial de periodisme pels mitjans i professionals que segueixin aquest clàssic esdeveniment. El trofeu rep el nom del difunt periodista Dani Montesinos. Els responsables del MIC han decidit concedir el primer reconeixement al propi Montesinos a títol pòstum.

stats