FUTBOL BASE

Nou èxit del torneig internacional de futbol base

L'Aspire de Qatar, autèntic protagonista del MIC

L'acadèmia de formació futbolística s'alça amb tres dels cinc títols en joc

El torneig MIC (Mediterranean International Cup) ha tancat una nova i exitosa edició amb un club com autèntic protagonista destacat: l'Aspire Football Dreams de Qatar. L'equip s'ha proclamat campió de tres de les cinc categories del campionat. Les tres de més edat. La principal final, disputada a Palamós, ha emparellat en categoria juvenil l'Aspire amb el Club Sport Norte América. Després d'empatar a un gol, els penals han donat la victòria als de l'Orient Mitjà.

Pel que fa a la final cadet, l'Aspire també s'ha alçat amb el títol, en aquest cas per 1-0 davant l'Espanyol. Els infantils d'aquesta escola formativa d'elit han fet triplet i han sumat també el títol infantil, superant l'Inter de Milà pel mateix marcador, 1-0. Respecte la categoria aleví, en futbol 11 s'ha imposat el Barça a l'Atlético de Madrid també pel mínim marcador d'un gol a zero. En futbol 7, protagonisme absolut pel triomfant més modest, el Gimnàstic Manresa, que ha derrotat als penals el Mollerussa després d'empatar 2-2 durant el temps reglamentari.

ELS CAMPIONS I FINALISTES DEL MIC'12

JUVENIL

Aspire 1 (p) - Club Sport Norte América 1

CADET

Aspire 1 - Espanyol 0

INFANTIL

Aspire 1 - Inter Milà 0

ALEVÍ FUTBOL 11

Barcelona 1 - Atlético de Madrid 0

ALEVÍ FUTBOL 7

Gimnàstic Manresa 2 (p) - Mollerussa 2

El calendari complet de resultats, emparellaments, fase final i de consolació es pot consultar al portal web oficial del MIC. Els organitzadors han creat en aquesta edició un premi especial de periodisme pels mitjans i professionals que segueixin aquest clàssic esdeveniment. El trofeu rep el nom del difunt periodista Dani Montesinos. Els responsables del MIC han decidit concedir el primer reconeixement al propi Montesinos a títol pòstum.