HANDBOL
Esports 06/02/2015

El fiscal demana que es torni a portar al jutjat el cas de les apostes en partits d'handbol en el que hi està implicat Karabatic

Els magistrats tenen tres mesos per decidir si segueixen o no la recomanació dels fiscals per les apostes d'un partit del Montpeller del 2012

Ara
1 min
Nikola Karabatic celebra un dels cinc gols de la primera part contra Qatar / MARWAN NAAMANI / AFP

BarcelonaLa Fiscalia de Montpeller ha demanat que es torni a portar al Tribunal correccional (l'equivalent al jutjat d'instrucció a l'Estat espanyol) el cas de les apostes en l'handbol francès en el que el blaugrana Nikola Karabatic i altres 16 persones hi estan involucrats.

Els fiscals sospiten que els jugadors del Montpeller (club en què jugava Karabatic l'any 2012) haurien perdut deliberadament un partit contra Cesson-Rennes Metropole al mes de maig del 2012. Set jugadors, incloent-hi Karabatic i el seu germà Luka, hi estan implicats en el cas.

Karabatic, líder en la selecció de França que va guanyar la setmana passada el seu cinquè títol mundial, va deixar Montpeller al gener de 2013 per fitxar pel Barça. Ara, els magistrats que investiguen el cas tenen tres mesos per decidir si segueixen o no la recomanació dels fiscals.

stats