FÓRMULA 1
Esports 17/01/2012

El brasiler Bruno Senna serà el company de Maldonado a Williams el 2012

"Serà molt interessant per mi conduir per a un equip en què el meu oncle hi va ser", ha apuntat el pilot brasiler. Rubens Barrichello, després de 19 anys, es queda sense volant

Efe
1 min
Bruno Senna, nou pilot de Williams. WILLIAMSF1.COM

MadridEl brasiler Bruno Senna serà el company del veneçolà Pastor Maldonado a l'equip Williams per al Mundial de Fórmula 1 2012, segons ha informat aquest dimarts l'equip. D'aquesta manera, el també brasiler Rubens Barrichello es queda sense volant per a la propera temporada.

Després de la confirmació de Maldonado al desembre, aquest dimarts s'ha completat el duet de Williams amb Senna, que debutarà al volant del seu nou vehicle en els entrenaments al circuit de Jerez de la Frontera el proper 9 de febrer.

"Em sento un privilegiat. Aquest equip és històric i espero poder ajudar a escriure un bon capítol en la seva història. Serà molt interessant per mi conduir per a un equip en el qual hi va ser el meu oncle. De fet hi ha gent que va treballar amb Ayrton", ha apuntat el brasiler, que ha ressaltat la gran motivació amb la qual afronta aquest nou periple en la seva carrera.

"Espero que puguem portar de tornada alguns records i crear-ne de nous grans també. Jo també vull obtenir bons resultats per tornar el suport que el meu país m'ha donat. Estic molt orgullós de ser brasiler i més motivat que mai per demostrar el que puc fer", ha apuntat.

stats