FÓRMULA 1
Esports 14/05/2014

Dani Juncadella aprofita el dia de test amb el Force India al Circuit de Barcelona-Catalunya

El català, amb pneumàtics mitjos, dóna 90 voltes i acaba la jornada amb el vuitè temps. El millor, amb els pneumàtics més tous, Pastor Maldonado

N.g.
1 min
Dani Juncadella, amb el Force India al Circuit de Barcelona-Catalunya / SAHARA FORCE INDIA FORMULA ONE TEAM

BarcelonaDani Juncadella ha tingut aquest dimecres l'oportunitat de pujar al Force India en la segona jornada de tests que s'han celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya després del Gran Premi de Fórmula 1. El català, pilot provador de l'escuderia, ha donat 90 voltes al traçat català, aconseguint amb pneumàtics mitjos el vuitè millor temps.

"He gaudit. Era el meu segon dia de proves amb l'equip i ha estat una valuosa oportunitat per continuar aprenent. L'última vegada que vaig conduir el cotxe va ser a Jerez al gener, quan la pista estava freda i humida, de manera que era bo tenir un dia completament sec", ha explicat Juncadella, que ha afegit: "El principal treball ha estat avaluar els pneumàtics de Pirelli. L'atenció s'ha centrat simplement a donar informació precisa sobre els pneumàtics".

El millor temps ha estat per a Pastor Maldonado, que amb els pneumàtics més tous de Pirelli ha aconseguit un temps d'1:24.871, 934 mil·lèsimes millor que Nico Rosberg, que amb el Mercedes ha estat segon. El pilot alemany ha estat un dels protagonistes del dia, ja que Mercedes ha provat els escapaments que amplifiquen el so.

stats