HANDBOL
Esports 05/03/2014

El Fraikin Granollers no dóna opció al Juanfersa (13-27) i es classifica per a la final a quatre de la Copa del Rei

Els vallesans viatjaven a Gijón amb un avantatge de vuit gols del partit d'anada

El Fraikin Granollers rebent instruccions durant un partit / XAVIER SOLANAS / BMGRANOLLERS.CAT

GijónEl Fraikin Granollers, que arribava a Gijón amb un avantatge de vuit gols, s'ha classificat per a la final a quatre de la Copa del Rei d'handbol després d'¡imposar-se al Juanfersa Grupo Fegar també en el segon partit (13-27).

L'entrenador de l'equip de Gijón ha reconegut estar més centrat en el partit de lliga de dissabte, en què es mesura a un rival directe en la lluita per la permanència a l'Asobal com és el Frigoríficos Morrazo, que el d'aquest imecres davant el Granollers. Així, Alberto Suárez ha reservat dos dels seus jugadors més determinants com són el porter Adam Savic i el lateral Alex Costoya, segon màxim golejador de l'Asobal i a això cal afegir que tampoc ha comptat amb Golubovic que segueix sense rebre l'alta mèdica a causa dels problemes al genoll.

Després d'uns primers minuts d'igualtat (3-3) el conjunt català ha marxat en el marcador amb un parcial de 7-1 després d'aprofitar de diverses pèrdues locals i d'una bona defensa contra la qual s'han estavellat els atacs dels de Gijón.

El Fraikin Granollers mantenia en pista un equip que podia considerar-se habitual mentre que el Juanfersa Grupo Fegar ha començat a donar minuts als menys habituals fins al punt que Alberto Suárez ha fet jugar junts tres jugadors juvenils Plaza, Ortega i Samuel i un júnior, Serdio, que no només no han desentonat sinó que han equilibrat el partit.

El millor de la primera part ha estat el gol marcat pel juvenil Samuel Pérez amb el temps complert i la barrera del Granollers formada però a la qual ha superat i també a Matias Schulz. El començament de la segona part ha estat ple d'imprecisions per ambdues part i només el Granollers ha estat capaç d'anotar un gol en els 10 primers minuts, en els quals els errors han estat continus però també s'han vist dues grans parades, una de Schulz i una altra de Nacho Fernández.

El Juanfersa Grupo Fegar ha trigat 13 minuts en marcar el seu primer gol a la segona part, un temps en què només n'ha marcat quatre.

El Granollers s'ha limitar a que passessin els minuts i a anar augmentat poc a poc la diferència mentre que els joves locals posaven voluntat però amb el gran handicap de la seva inexperiència i més davant un equip com el català que vol disputar-li el títol coper al Barça.