HOQUEI PATINS
Esports 29/03/2014

Francesc Bargalló apareix al tram final per donar els tres punts al Blanes contra el Tordera (3-1)

Els homes de Ramon Benito sumen la primera victòria de la segona volta de l’OK Lliga i es situen a tres punts de la salvació, que precisament marca el Tordera

Jordi Graell

BarcelonaEl Muralla Òptica Blanes ha derrotat aquest divendres el Tordera per 3-1 i es situa d’aquesta manera a tres punts de la salvació a l’OK Lliga, que precisament marca el conjunt del Maresme. A més els homes de Ramon Benito s’han emportat el ‘goal-average’ particular i han sumat així els primers tres punts de la segona volta. El Blanes s’ha avançat al minut 9 gràcies a un gol de Manel Garcia i ha mantingut l’1-0 fins ben entrada la segona part, ja que Sergi Parra pels visitants i Ferran Formatjé pels locals han desaprofitat una falta directa.

Precisament a pilota aturada han tornat a arribar els gols al tram final, ja que primer ha marcat Francesc Bargalló de falta directa pel Blanes i després Xavi Aldrich pel Tordera, en aquest cas en el refús d’una directa. Malgrat que els torderencs han enviat dues pilotes al pal, finalment Bargalló ha situat el 3-1 definitiu que permet seguir viu al Blanes en la lluita per la permanència.