Futbol Català
Esports 25/10/2011

Francesc Cargol afirma que el Manlleu no té cap tipus de pressió per disputar la promoció d'ascens

El tècnic de l'equip osonenc considera que el favoritisme del seu equip s'etiqueta fora

àngel Garreta
1 min
Francesc Cargol en una acció del passat diumenge dirigint el seu equip

ManlleuDues victòries consecutives contra Gavà i Europa han situat al Manlleu a tocar de la zona de play-off, a un punt del segon i a cinc del líder, un intractable Espanyol B. L'equip osonenc torna a caminar per la mateixa zona de la classificació de la passada temporada fugint de tot tipus de favoritismes. El seu tècnic, Francesc Cargol, afirma que "al Manlleu no tenim cap tipus de pressió del club. La pressió ens la posem nosaltres mateixos, els jugadors i el cos tècnic. El club deixa treballar i no tenim aquesta etiqueta que li posen al Manlleu per portar tres anys lluitant a la part alta".

No obstant això, el preparador manlleuenc admet que "si podem acabar una quarta temporada també a la part alta, doncs perfecte, però no per cap obligació interna. El que diuen de fora sobre nosaltres ens ho agafem amb molta tranquil·litat. Als jugadors ja els hi he dit que l'important és fer punts independentment de si això et posa temporalment setè, vuitè... Ara bé, tenir 20 punts a aquestes alçades està prou bé".

Cargol considera que encara és aviat per fer balanç d'aquest inici de campionat. "En aquests trams de lliga hi ha equips que se t'escapen 8 o 9 punts i després acaba la lliga i ets tu qui els hi treu aquests punts. Això és molt llarg i ara per ara encara no es pot decidir res. Onze partits disputats és poc". No obstant això, el tècnic creu que la classificació "de mica en mica es va obrint. Això sí, poc a poc com cada any. Els partits estan molt igualats. Només veurem l'Espanyol marxar de la classificació. Pels altres qualsevol partit és difícil. Nosaltres intentarem no perdre el ritme".

stats