Ciclisme
Esports 12/07/2014

Chris Froome, amb fractura als dos canells, s'allunya de la Vuelta

El metge de l'equip Sky confirma la lesió del corredor britànic, que haurà d'estar un temps sense entrenar-se

Efe
2 min
Chris Froome rep atenció mèdica després de caure al Tour / TEAMSKY.com

MònacoEl britànic Chris Froome, retirat del Tour en la cinquena etapa quan defensava el títol del 2013, pateix fractures als dos canells, segons ha confirmat la ressonància magnètica a què va ser sotmès, per la qual cosa perilla la possibilitat que participi en la Vuelta a Espanya.

El metge de l'Sky, Alan Farrell, ha confirmat el pronòstic, que no coincideix amb el primer que se li va realitzar després de l'etapa. "Hem fet una investigació a fons sobre les lesions de Chris, ja que les exploracions inicials del metge de la carrera a la quarta etapa no van poder confirmar cap fractura", ha assenyalat Farrell.

Froome, que va marxar a casa seva, a Mònaco, dimecres a la nit, va ser examinat per un especialista de l'Institut de l'Esport de Mònaco, on el van sotmetre a un procés que consisteix a obtenir imatges per ressonància magnètica, que són les que han demostrat que el ciclista es va fer una petita fractura en un dels ossos del canell esquerra el dia de la primera caiguda, en la tercera etapa.

Els estudis també han revelat una petita fractura a la mà dreta de Chris, que no li havia causat cap dolor. "Chris ha estat valent al llarg de tot aquest procés i si va prendre la decisió de retirar-se del Tour de França era per alguna cosa", va dir Farrell.

Segons el metge de l'esquadra britànica, "afortunadament, les seves ferides no el mantindran fora de la bicicleta durant gaire temps, i esperem que torni a l'entrenament la setmana que ve", ha conclòs. L'Sky planteja la possibilitat de córrer la Volta a partir del 23 d'agost amb els seus líders, Bradley Wiggins i Chris Froome. El primer és fix, però la participació del segon és dubtosa després de confirmar les seves fractures.

stats