L'Atlètic de Madrid supera el Còrdova amb un doblet de Griezmann (4-2)

Madzukic i Raúl García han completat la golejada matalassera

Gonzalo Romero
Griezmann celebra un gol / EFE

BarcelonaL'Atlètic de Madrid, amb un doblet de Griezmann, ha golejat a un bon Còrdova (4-2). Els andalusos, que han presentat batalla al Calderón, han acabat claudicant davant l'encert del conjunt dirigit per Simeone, que ha quallat un gran partit.

Els serveis de córner i les pilotes llargues a Mandzukic han sigut els grans protagonistes del matx. El davanter croat, fent-se fort d'esquena a la porteria andalusa, ha obert espais a un expeditiu Griezmann, que ha sigut el seu company en la punta de l'atac matalasser en aquesta ocasió.

Amb ells sobre la gespa, l'Atlètic, molt vertical, ha tingut la mobilitat de pilota i el criteri ofensiu que altres dies no ha trobat. Koke, pilar del conjunt de Simeone, s'ha tret de la màniga un potent llançament des del balcó de l'àrea que s'ha estavellat al travesser de la porteria cordovesa (min.13).

Fins el 43, instants abans d'arribar al descans, l'Atlètic no ha sigut capaç de veure porteria. Griezmann, després d'un servei de córner, ha baixat una pilota dividida, ha enganyat al seu defensor amb una elegant finta, i ha enviat la pilota al fons de la xarxa rival.

El guió del partit, que ha semblat ser matalasser, ha canviat completament a la represa quan Ghilas de cap, després de la sortina d'un córner, ha posat l'empat en el marcador. Griezmann, jugades després, ha trencat el clima de nervis i d'incertesa que s'ha instaurat en el feu madrileny. El menut davanter s'ha avançat a la defensa visitant i ha anotat, de cap, el seu segon gol de la tarda, el 2-1 que ha fet embogir l'estadi matalasser.

Amb el resultat a favor, Simeone ha donat entrada a Raúl García en el lloc d'Arda, per mirar de posar ordre en el mig del camp i evitar nous ensurts. El canvi ha sigut decisiu. Madzukic, un minut després de la decisió tècnica del 'Cholo', ha anotat el tercer gol dels locals després de rematar un servei de falta. L'internacional espanyol, en el 80, ha fet el quart. Ghilas, després d'un error de la defensa local, ha transformat el definitiu 4-2.