PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/11/2011

El Madrid reacciona quan l'Atlètic es queda amb deu (4-1)

Tot i que els de Goyo Manzano s'han avançat al 15', el Madrid ha reaccionat gràcies a l'expulsió de Courtois, que ha fet un clar penal sobre Benzema. L'Atlètic ha acabat amb 9

D.r.j
Godín salta per sobre de Ronaldo

BarcelonaEl Reial Madrid ha sumat una nova victòria en el derbi madrileny gràcies a dos gols de Ronaldo de penal, un de Di María i un altre del Pipa Higuaín. Els primers vint minuts de l'equip matalasser han sigut d'allò més bons, però a partir del 23' tot ha canviat.

Courtois ha sigut expulsat per fer un penal sobre Benzema i això ha fet que l'Atlètic de Madrid jugués 70 minuts amb un home menys. Amb l'empat de Ronaldo de penal tot ha canviat i a la represa, al 48', Di María ha fet el 2-1 que ja ha decantat el partit.

Al 65' Higuaín ha fet el 3-1 i ha sentenciat un matx que ha tancat Ronaldo al 81' amb un altre gol de penal. Godín ha sigut expulsat i això ha fet que els de Goyo Manzano acabessin amb nou jugadors.

Amb aquesta victòria el Madrid suma 34 punts, mentre que l'Atlètic en té 16.