ESPANYOL
Esports Futbol 22/04/2012

Arda Turan sentencia l'Espanyol en dos minuts (3-1)

Dos gols del migcampista turc al 59' i al 61' sentencien un Espanyol que en el primer temps ha deixat una gran imatge, però a l'inici de la segona ha sortit adormit

Godín i Coutinho

BarcelonaL'Espanyol ha caigut aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón per 3-1 en un partit on els de Mauricio Pochettino han anat de més a menys. Els blanc-i-blaus, que en el primer temps han desplegat un bon futbol, han vist com a l'inici de la segona meitat els locals han sortit molt forts i han sentenciat el partit amb dos gols del turc Arda Turan -el primer un gran gol- que han trencat un partit que fins aleshores estava viu.

La derrota, que deixa l'Espanyol amb 45 punts, permet al conjunt matalasser sumar-ne 48 i, de retruc, els de Simeone guanyen el 'goal-average' a un Espanyol que va vèncer els madrilenys a Barcelona per 4-2 en la primera volta.

L'Espanyol ha anat aquest diumenge de més a menys. En el primer temps ha creat molt de perill a l'àrea de Courtois gràcies a les combinacions de Coutinho i Sergio García. El del Bon Pastor, a més, ha donat la passada del gol blanc-i-blau a Dídac, que ha fet l'1-1 al 19' de partit. Abans, al minut 9', Godín havia avançat l'Atlètic. El primer temps, tot i uns grans minuts de joc de l?Espanyol, ha finalitzat amb 1-1.

I és que els homes de Simeone han sortit molt forts en el segon temps i han trencat el partit amb dos gols en dos minuts. L'artífex del segon i tercer gol madrileny ha estat Arda Turan. El migcampista turc ha fet el 2-1 amb una rematada de tisora dins de l'àrea, imparable, i el 3-1 després d'una jugada individual que ha acabat amb un xut que primer ha tocat el pal i després ha entrat a dins. Els dos gols, al 59' i al 61', han sentenciat el partit.

En els darrers trenta minuts l'Espanyol ho ha intentat, però no ha pogut amb un Atlètic de Madrid que ha pogut fer el quart gol en més d'una ocasió.