Futbol
Esports Futbol 05/01/2013

Ballesteros completa 25 partits i renova el seu contracte amb el Llevant

"Seguiré un any més donant guerra i molestant una mica", ha afirmat el capità del conjunt granota, de 37 anys, al final del matx

Efe
1 min
Ballesteros intenta la rematada contra la porteria de Varas

ValènciaSergio Ballesteros, de 37 anys, ha renovat el seu contracte amb el Llevant en completar 25 partits oficials en l'actual temporada després d'enfrontar-se a l'Athletic Club. El capità del Llevant acumula disset partits de Lliga, i només s'ha perdut un per acumulació d'amonestacions contra el Granada el 28 d'octubre.

"Seguiré un altre any més, donant guerra i molestant una mica. Personalment estic molt content i agraït a la gent per l'afecte que m'està donant", ha dit el defensa valencià en finalitzar el partit davant el conjunt bilbaí.

A més, Balleteros ha indicat que no s'ha fixat data per posar fi a la seva carrera esportiva i que centra els seus esforços en aconseguir els objectius marcats per l'equip per aquesta temporada. "Ara no penso en això [la retirada]. El que vull és acabar aquesta temporada el millor possible, tractar de tancar la permanència, que està més a prop, i ja veurem el que passa l'any que ve. Cal anar a poc a poc, ja que no hem acabat ni tan sols la primera volta i hi ha moltes coses per aconseguir", ha explicat.

Ballesteros va jugar el partit d'anada dels setzens de final de Copa del Rei a Melilla el passat 1 de novembre i també ha acumulat set partits de competicions europees, de manera que ha completat els 25 establerts per a la renovació automàtica del seu contracte.

stats