PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/12/2010

Mourinho: “Si jo li he marcat tres o quatre gols al Barça, ells me'n poden fer cinc”

Sobre la sanció que li ha imposat la UEFA, el tècnic creu que hi ha un reglament per a ell i un altre per a la resta d'entrenadors

Redacció
1 min
Jose Mourinho, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el València.

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Després de perdre per 5-0 al Camp Nou, Jose Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha assegurat que no ha posat “cap creu” per l'actuació del seu equip i ha descartat que vagi a castigar a cap jugador. L'entrenador ha afirmat que, després d'haver parlat amb els seus jugadors després del clàssic, no ho ha tornat a fer: “De la mateixa manera que cal oblidar els triomfs quan un partit s'acaba, també cal fer-ho quan es perd. Si guanyes 5-0 i penses que t'ajudarà a guanyar el proper partit, tens un problema. A l'inrevés també, si penses que la derrota té influència en el següent partit, és millor ni jugar-lo”.

Sobre la seva situació amb el Barça, el portuguès ha estat contundent: “De la meva situació personal amb el Barça, si els he marcat tres o quatre gols, no hi ha cap raó per la qual ells no me'n puguin fer cinc. Si ells han tingut la Champions, jo ara he d'aguantar els cinc”.

El tècnic blanc també s'ha referit a la sanció que li ha imposat la UEFA: “Me n'alegro que hi hagi un reglament per a Mourinho i un altre per a la resta d'entrenadors. La sanció és històrica i és una medalla. Jo no puc agafar la pilota i d'altres sí. Jo no puc sortir de l'àrea i els altres sí... però no passa res”.

stats