Primera Divisió
Esports Futbol 07/05/2011

El Barça, pendent del Sevilla-Madrid per posar el cava a la nevera

Si el Madrid empata al Sánchez Pizjuán, el Barça podria ser campió si guanya el derbi demà, i si els blancs perden, amb l'empat amb l'Espanyol en farien prou per ser campions de Lliga. Si els de Mourinho vencen, el Barça encara no podrà ser campió diumenge

Albert Solé
2 min
Di Maria celebra el gol contra el Sevilla

BarcelonaLa plantilla del Barça i tot el barcelonisme es mirarà el partit d'aquesta nit al Sánchez Pizjuán de Sevilla (22h) amb molt d'interès. Conscients que la Lliga és una qüestió de temps, Guardiola vol tancar aquesta carpeta quan abans millor per centrar-se amb la final de Lliga de Campions, i perquè això pugui ser ja aquest cap de setmana, el Barça necessita que el Madrid avui es deixi algun punt davant del Sevilla, que està jugant per guanyar-se una plaça europea. Si el Madrid empata al Sánchez Pizjuán, el Barça podria ser campió si guanya el derbi demà. Si els blancs perden, amb l'empat amb l'Espanyol en farien prou per ser campions de Lliga. Però si els de Mourinho vencen aquesta nit, el Barça encara no podrà ser campió diumenge, i haurà d'esperar a dimecres al camp del Llevant.

El Reial Madrid viatja amb les novetats de Sergio Ramos i Pepe, que no van estar al Camp Nou en el partit de Lliga de Campions per sanció. Per aquest motiu, no viatjaran Ángel Di María i Ricardo Carvalho. El primer va veure la seva cinquena groga davant el Saragossa i el segon va ser expulsat per doble cartolina en el mateix partit.

Per lesió, es perdran el partit l'alemany Sami Khedira i l'argentí Fernando Gago. En l'onze inicial, s'espera que Mourinho faci una alineació mixta, amb titulars habituals i suplents dels últims partits. Karim Benzema podria tenir una oportunitat, encara que fins que l'entrenador lusità no de la llista de convocats aquesta tarda després de l'entrenament, no es podrà intuir l'onze que saltarà a la gespa de l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán.

El Sevilla, concentrat a Rota (Cadis) per evitar qualsevol tipus de distracció a causa de la celebració de la Fira en al capital sevillana, afronta la seva primera final per seguir sent europeu la propera temporada,

Les baixes de han alimentat amb el Sevilla al tram final de la temporada, ja que a l'absència de Navas s'han sumat en els últims dies la de Martín Cáceres, Iván Rakitic i Diego Perotti, mentre que Frederick Kanouté ha estat dubte fins a última hora però podrà estar davant els madrilenys.

Tot i així, Manzano esperarà fins demà per oferir la llista de convocats definitiva i confeccionar un onze de garanties en què podria incloure el jugador del planter Luis Alberto, si finalment Perotti no supera les seves molèsties.

Sevilla: Javi Varas, Dabo, Fazio, Escudé, Fernando Navarro; Diego Capel, Zokora, Medel, Luis Alberto; Kanouté i Negredo.

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Granero o Lass; Higuaín, Özil, Cristiano; Benzema.

Àrbitre: Mateu Lahoz (Comitè valencià).

Estadi: Ramón Sánchez Pizjuán.

Hora: 22.00 horas.

stats