SEVILLA-BARÇA
Esports Futbol 13/03/2011

Manzano: "Hem aconseguit un punt davant d'un superequip"

L'entrenador del Sevilla s'ha mostrat "content" i "satisfet" per la feina dels seus jugadors que "han sabut contrarestar la qualitat del rival"

Redacció
1 min

SevillaL'entrenador del Sevilla, Gregorio Manzano s'ha mostrat "content" i "satisfet" per l'empat aconseguit pel seu equip davant el Barça (1-1) i ha ressaltat que el punt aconseguit "no és un punt qualsevol", ja que es ha aconseguit davant "un superequip".

Manzano ha ressaltat en la roda de premsa el "enorme esforç" i la feina dels seus jugadors que "han sabut contrarestar la qualitat del rival" i ha defensat que "pocs equips poden robar-li la pilota al Barcelona".

En aquest sentit, ha argumentat que el conjunt català "ha dominat la primera meitat", si bé el "matiner" gol de l'empat a la segona meitat "ha marcat el partit" i el seu equip estava en la tessitura de "poder guanyar el partit, però també perdre ".

Manzano ha destacat el "malbaratament físic" dels sevillistes que "han lluitat davant la precisió i la velocitat" d'un Barça que "ha tingut ocasions per guanyar el partit en la segona meitat", ha reconegut.

D'aquesta manera, el tècnic del Sevilla ha subratllat que l'empat suposa una "injecció de moral" per al seu equip que es troba "a un nivell molt alt" que espera "mantenir" per aconseguir l'"objectiu que tots volem quan falten deu partits per aconseguir-ho ".

stats