F.C. BARCELONA
Esports Futbol 07/05/2011

Els pròxims clàssics, el 14 i 17 d'agost

Els dos propers enfrontaments entre el Barça i el Madrid seran a mitjans d'agost amb motiu de la Supercopa. Des del 26 de juliol fins al 29 d'agost pot ser que l'equip de Guardiola jugui 11 partits

Redacció
1 min

BarcelonaEls èxits de l'equip sempre vénen acompanyats de compromisos, i això farà que el Barça s'hagi de preparar per viure un mes d'agost sense treva que començarà ja a finals de juliol, avança avui el diari esportiu SportSport.

Si finalment la Federació Espanyola aprova el 21 d'agost com la data per començar la Lliga, el Barça ja haurà fet un llarg recorregut per arribar-hi. Abans d'enfrontar-se a dos nous clàssics amb motiu de la Supercopa, suposadament el 14 d'agost al Bernabéu i tres dies més tard al Camp Nou, el Barça viatjarà a Munic pel Torneig Audi en què s'enfrontarà al Bayern, el Milan i l'Amèrica de Mèxic, i després farà via cap als Estats Units. A Miami i Dallas jugarà tres amistosos amb el Manchester United, el Milan i l'Amèrica.

Amb tot, al club li queden poques dates per la disputa del Trofeu Joan Gamper, i sembla impossible que es pugui celebrar abans de la Lliga.

stats