1a divisió
Esports Futbol 12/01/2013

El Betis i el Llevant se citen amb la quarta plaça en el punt de mira

El conjunt granota arriba al partit després de caure eliminat a la Copa, però juga contra un Betis amb moltes baixes, tant per lesió com per sanció (12 h, GolT i C+ Lliga)

Efe
2 min
Iborra i Hemed lluiten per una pilota durant el Llevant - Mallorca MANUEL BRUQUE / EFE

SevillaEl Betis i el Llevant es citen aquest diumenge a l'estadi Benito Villamarín (12 h, GolT i C+ Lliga) amb la possibilitat d'acabar la darrera jornada de la primera volta a la quarta posició de la taula –sempre que el Màlaga, que juga contra el Barça, no guanyi–. Els bètics, que arriben al partit després de guanyar la passada jornada a La Romareda al Reial Saragossa (1-2) i superar Las Palmas a la Copa (1-0), en la competició de lliga tenen molts més problemes com locals que com visitants i demà confien a solucionar aquest problema davant un Llevant amb trenta punts, només un menys que la formació sevillana.

El Llevant arriba al partit amb la possibilitat de, en cas d'empat, igualarà la seva millor primera volta, o batrà el millor registre en la història del club a Primera Divisió si guanya en terreny sevillà.

L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, 'Jim', perd per lesió a José Javier Barkero, que encara no ha jugat en aquest 2013 per unes molèsties al genoll dret, ja Vicente Iborra, sancionat el acumular cinc cartolines grogues.

A més, el preparador valencià va deixar fora de la llista per decisió tècnica a Massimo Volta, Óscar Serrano i Dariusz Dudka.

Davant les baixes de Barkero i Iborra, Juan Ignacio podria endarrerir la posició de Míchel Herrero i col·locar al costat de Pape Diop en l'eix del centre del camp, mentre que Rubén García ocuparia la mitja punta al costat de Obama Martins en atac.

D'aquesta manera, Rubén deixaria un lloc vacant en la part esquerra del centre del camp que seria ocupat per Juanlu Gómez, que va marcar l'any passat al camp del Betis un gol que li va servir al Llevant per ser líder durant unes hores.

A la resta de posicions no s'esperen canvis, ja que Jim ha donat descans a tots els titulars en el partit de Copa del Rei davant el Reial Saragossa de dimecres passat.

D'altra banda, l'entrenador del Betis, Pepe Mel, va just d'efectius per culpa de les nombroses lesions i la sanció per acumulació d'amonestacions del migcampista Beñat Etxebarría.

La baixa de Beñat, un dels fixos en les alineacions, s'uneix a la d'un altre habitual al centre del camp, José Alberto Cañas, que no ha arribat a temps de recuperar-se d'un cop, igual que el lateral dret Ángel López .

A més, també estan lesionats al lateral Àlex Martínez, l'extrem Joan Carles Pérez i el migcampista Alejandro Pozuelo, que s'uneix a l'absència del migcampista nigerià Emmanuel Nosa, amb la seva selecció a la Copa Àfrica.

Per això, Mel, que no compta per cessió tècnica amb el porter Fabricio Agost i el lateral portuguès Nelson Prendre, ha citat tres jugadors del filial de Segona B com són Nono, Vadillo i Vilarchao.

stats