1a Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

Camacho creu que l'Osasuna ha fet mèrits per marxar de San Mamés amb un empat "com a mínim"

L'entrenador no vol retreure als seus jugadors el gol en l'últim minut, i comenta que s'ha produït perquè l'Athlètic "ha tingut fe fins a l'últim segon" de partit

Redacció
1 min

BilbaoL'entrenador de l'Osasuna, José Antonio Camacho, considera que han fet mèrits suficients com per marxar de San Mamés amb un empat “com a mínim” i ha atribuït la derrota d'avui a la “mala sort” de l'última jugada. Segons el tècnic murcià “els jugadors han fet un bon partit i han tingut mala sort; no se'ls pot retreure res”. I és que, segons ha dit, “en un partit normal ens hauríem posat per davant al marcador”.

Camacho ha explicat que el gol de Gurpegui, a l'última jugada del partit, s'ha produït perquè l'Athlètic “ha tingut fe a l'últim segon; han servit un córner perfecte i han marcat”. Malgrat això, l'entrenador creu que “tot canviarà”, i que el més important és “que els jugadors ho donin tot sobre el terreny de joc i facin les coses com avui”. Per últim ha llançat un missatge positiu en assegurar que “ja vindran els gols, això va a ratxes; però donant la cara d'aquesta manera és difícil que sempre se't negui la victòria fora de casa”.

stats