Futbol
Esports Futbol 04/11/2011

Camacho: "A la Xina, el partit de les 12 es televisarà si no juguen a bàdminton o tenis de taula"

L'actual seleccionador xinès ha confessat que a la Xina no hi ha gaire expectació amb el Madrid-Osasuna d'aquest diumenge al migdia i posa en dubte l'èxit de l'horari en el mercat asiàtic

Ara
1 min
Camacho, quan entrenava a l'Osasuna.

BarcelonaJosé Antonio Camacho ha parlat a Ràdio Marca des de la Xina, on l'actual seleccionador xinès prepara els partits de preparació per al Mundial 2014, i ha explicat que al país asiàtic no s'esperen amb gaire emoció els partits de la Lliga espanyola. Si més no, el Madrid-Osasuna d'aquest cap de setmana.

Camacho assegura que "aquí ningú parla del Madrid-Osasuna". I afegeix: "El faran per la televisió si no hi ha cap partit de tenis taula o bàdminton, que són els esports principals a la Xina". L'aposta de la LFP per canviar els horaris per obrir-se al mercat asiàtic, doncs, no sembla que hagi tingut gaire èxit de moment.

El Madrid i Del Bosque

L'extècnic del Madrid també ha parlat de Mourinho i ha dit que "està confeccionant una plantilla amb caràcter i molt competitiva" i preveu una Lliga molt igualada fins al final. Sobre la polèmica amb Del Bosque i el fet que vulgui recollir la insígnia d'or del Reial Madrid, s'ha limitat a dir que "és un home especial i mereix alguna cosa més".

stats