1a divisió
Esports Futbol 26/02/2012

Casillas: "Les victòries en aquests camps són les que et donen la Lliga"

El porter del Reial Madrid ha assegurat que ha estat "el partit més complicat lluny del Bernabéu, aquesta temporada", i diu que han aconseguit "tres punts vitals"

Ara
1 min
Iker Casillas i Pepe, en el partit contra el Rayo

MadridIker Casillas ha assegurat que els tres punts que ha aconseguit el Reial Madrid en la visita al camp del Rayo Vallecano (0-1) són "vitals" per mantenir el pas ferm cap al títol, i ha dit que "les victòries en aquests camps són les que et donen la Lliga".

El porter del Reial Madrid ha destacat el patiment i la lluita dels blancs per aconseguir els tres punts. "Ha estat el partit més complicat lluny del Bernabéu, aquesta temporada. Hem patit una barbaritat. El Rayo ha generat molt perill a pilota aturada, animat pel seu públic. Era un dia difícil: un camp complicat, una afició bolcada en l'equip, l'hora del partit... Però el Madrid ha estat bé, ha sabut defensar i aconseguir tres punts vitals", ha comentat el porter.

"Segons tota la premsa, ja s'ha guanyat la Lliga des de fa temps, però nosaltres anem partit a partit. Ens mirem a nosaltres. I cal mirar el positiu d'avui i també el negatiu per millorar", ha afegit.

stats