Futbol
Esports Futbol 29/04/2012

La Cibeles ja espera el Reial Madrid

Si el Barça perd a Vallecas, el Madrid serà campió de Lliga. El club blanc ha demanat als jugadors que estiguin pendents dels telèfons per si poden celebrar el títol a la font de la Cibeles, que ja està protegida per a la hipotètica festa

Efe
1 min
La font de la Cibeles, preparada per la celebració del Reial Madrid

MadridLa font de La Cibeles, on el madridisme celebra els seus èxits esportius, ja està tancada i amb una passarel·la per ser recorreguda pels jugadors del Reial Madrid, que aquesta nit poden proclamar-se campions de Lliga si el Barça perd a Vallecas davant el Rayo Vallecano.

El Reial Madrid ha fet la seva part de treball, guanyant 3-0 al Sevilla amb dos gols de Karim Benzema i un de Cristiano Ronaldo, i ara ha d'esperar al partit del Barça.

Des del club s'ha demanat als jugadors que estiguin pendents dels seus telèfons mòbils aquesta nit per si es dóna la combinació necessària per ser campions de Lliga en la primera jornada en què ja matemàticament poden ser-ho.

L'Ajuntament de Madrid ha seguit el protocol habitual per a aquest tipus de celebracions i ja ha tancat la font de la Cibeles. Si el Reial Madrid no es proclama campió aquesta nit, podrà ser-ho el proper dimecres a San Mamés davant l'Athletic Club de Bilbao.

stats