BARÇA
Esports Futbol 03/03/2012

Javi Clemente: "Tres penals? Estàs de broma"

El tècnic basc ha tirat d'ironia a la roda de premsa i ha acabat sense donar la seva opinió sobre els tres penals que Velasco Carballo no ha assenyalat a favor del Barça

Ara
1 min

BarcelonaJavier Clemente, tècnic de l'Sporting, ha comentat en roda de premsa que està content "per haver fet passar por al Barça al seu estadi", tot i que no marxa content per la derrota del seu equip. El tècnic basc, que ha defensat el seu plantejament i no ha volgut admetre que fos defensiu, ha comentat que "perdre per 3-1 havent tingut 25 minuts per emportar-nos el partit ha fet que estiguéssim tocats al vestidor", ha dit.

Qüestionat sobre els tres penals que Velasco Carballo no ha assenyalat a favor del Barça ha tirat d'ironia: "Tres penals? No, n'hi ha hagut més. Però estàs de broma?", ha etzibat a la periodista que ha fet la pregunta sobre les errades de l'àrbitre.

Per acabar ha tornat a comentar que "a més d'un li hem fet passar una mica de por. Hem creat temor al Barça durant molt minuts. Acollonar el Barça al seu estadi té mèrit", ha finalitzat.

stats