Primera Divisió
Esports Futbol 14/04/2012

Cristiano Ronaldo torna a rescatar un Reial Madrid que empatava a 16 minuts del final (3-1)

L'equip blanc ha escoltat xiulets al Santiago Bernabéu, on José Mourinho s'ha mostrat molt nerviós durant tot el partit, protestant qualsevol decisió de l'àrbitre i visitant la banqueta de l'Sporting

Cristiano Ronaldo, contra l'Sporting

MadridEl Reial Madrid ha tornat a suar per sumar els tres punts d'un partit contra l'Sporting (3-1) que empatava a poc més d'un quart d'hora per al final. Cristiano Ronaldo ha tornat a rescatar un equip blanc que ha escoltat xiulets al Santiago Bernabéu, on José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, s'ha mostrat molt nerviós durant tot el partit, protestant qualsevol decisió de l'àrbitre i visitant la banqueta de l'Sporting.

A la mitja hora de joc, l'Sporting s'ha avançat al Santiago Bernabéu amb un gol de penal que ha transformat De las Cuevas. Sergio Ramos ha escombrat la pilota amb les mans des del terra i l'àrbitre Pérez Romero no ha dubtat.

L'equip blanc ha trigat poc, set minuts, a empatar. Higuaín ha rematat de cap una bona centrada de Sergio Ramos. Tot i intentar-ho, el Reial Madrid no ha pogut marcar el segon gol abans d'arribar al descans.

Els minuts han anat passant i el nerviosisme del Reial Madrid no ha parat de créixer fins que Cristiano Ronaldo, a 16 minuts del final, ha tornat a rescatar el seu equip amb un gol de cap.

L'Sporting ha jugat els últims 12 minuts amb un futbolista menys per l'expulsió de Cañellas, situació que ha aprofitat el Reial Madrid per sentenciar amb un gol de Benzema (minut 82).