LLIGA BBVA

Damià, exjugador de l'Osasuna, imputat en el cas de la suposada compra de partits

El jugador, ara al Middlesbrough anglès, ha comparegut aquest dimarts al jutjat de Pamplona

Damià Abella, exjugador de l'Osasuna la temporada passada i actualment al Middlesbrough anglès, ha acudit aquest dimarts al Palau de Justícia de Pamplona per comparèixer davant del jutge per la suposada compra del partit Espanyol-Osasuna del passat any, causa per la qual ha quedat imputat.

Damià, que ha entrat i sortit per la porta del jutjat de guàrdia amb el seu advocat, no ha volgut revelar si ha declarat davant del magistrat o bé s'ha acollit al seu dret a no declarar, tot i que ha estat molt poc temps davant del jutge Fermín Otamendi, tot just deu minuts.

A la seva sortida del jutjat, l'exfutbolista de l'Osasuna no ha contestat a les preguntes dels periodistes, si bé ha fet una breu declaració. "Gràcies pel respecte que esteu tenint. No faré declaracions perquè així entenc que he de fer-ho. Segur que trobem un temps endavant per parlar i comentar el que sigui necessari", ha dit Damià.

El futbolista català s'ha desplaçat des d'Anglaterra per la citació de jutge Fermín Otamendi amb motiu de la investigació oberta pel cas Osasuna, en una doble trama de presumptes compres de partits i desviament irregular de diners dels comptes del club navarrès per al menys 2,4 milions d'euros.

Més continguts de