1a divisió
Esports Futbol 18/12/2010

Deportivo-Sporting: duel entre un equip que ja ha sortit del pou i un altre que hi ha caigut

Tot i que el consell d'administració del Sporting ha assegurat que confia en Manolo Preciado, l'entrenador ja acumula vuit partits sense guanyar i és en zona de descens

Redacció
1 min

BarcelonaUna nova derrota del Sporting, en aquest cas al camp del Deportivo, deixaria Manolo Preciado en una situaicó molt compromesa. Tot i que el consell d'administració del club asturià ha assegurat que continua confiant en el tècnic, l'equip ja acumula 8 partits sense guanyar (no ho fa des de mitjans d'octubre) i ocupa des de fa jornades les places de descens.

Preciado ha treballat aquesta setmana amb Nacho Novo com a segon davanter, posició que ja va ocupar la setmana passada contra el Llevant, i on el davanter (que havia disputat la major part de la temporada a la banda dreta) s'hi troba més a gust. Aquesta havia sigut una de les crítiques que els aficionats feien a l'entrenador.

Per aquest partit, l'equip asturià comptarà amb el suport de 4.000 aficionats que es traslladaran a terres gallegues per presenciar el partit des de les grades de Riazor.

Al Deportivo, en canvi, tot s'ha calmat després de la bona ratxa de resultats de les últimes jornades. Els de Lotina van arribar a estar en zona de descens, però als últims partits han escalat fins la zona mitja de la classificació (tot i perdre ara fa una setmana al camp de l'Atlètic de Madrid).

Rubén Pérez i Andrés Guardado (baixa des de l'octubre) tornaran a l'onze inicial. En canvi, Diego Seoane, Antonio Tomás i Jonathan 'Urreta' (aquests dos últims es van encarar a l'últim entrenament) veuran el partit des de la banqueta.

stats