Futbol
Esports Futbol 04/11/2012

El Deportivo alleuja la seva situació i complica la del Mallorca (1-0)

Bruno Gamma ha fet el gol de la victòria a la mitja hora de joc, després de desmarcar-se de Bigas i batre Aouate amb un xut ajustat al pal

Valerón retalla en sec davant la pressió de Pina al Deportivo-Mallorca

A CorunyaEl Deportivo ha alleujat la seva situació amb la segona victòria de la temporada, amb la qual trenca una sèrie de vuit partits consecutius sense sumar els tres punts, i agreuja la crisi del Mallorca (1-0), que encadena la seva cinquena derrota en Lliga. Una acció personal del portuguès Bruno Gamma, a la mitja hora de partit, ha desequilibrat el segon enfrontament en tres dies entre gallecs i balears, que s'havien enfrontat dijous a la Copa del Rei.

El partit ha començat lent, imprecís. Dos xuts des de fora de l'àrea de Pereira i una centrada de Nsue, que ha jugat com a lateral dret per les baixes que acumulen els balears, han portat el perill a l'àrea del Depor.

En el segon xut a porteria dels gallecs, que havien provat fortuna amb un llançament des de la frontal del portuguès Pizzi, Bruno Gamma ha fet l'1-0 a la mitja hora de joc, després de lliurar-se de la marca de Bigas i batre Aouate amb un xut ajustat al pal.

Sota una intensa pluja, el partit ha guanyat dinamisme en la segona part, amb ensurts per als dos equips per les condicions en què estava el terreny de joc. El primer ensurt l'ha provocat Zé Castro amb una passada cap al seu porter que ha robat Arizmendi, però el davanter ha fallat davant Aranzubía, que ha aconseguit desviar la pilota.

A l'àrea contrària, amb Aouate fora de la porteria, Geromel ha desviat malament un xut de Pizzi i Anderson, sota pals, ha evitat el segon gol del Deportivo.

El Mallorca, que a falta de vint minuts ja havia fet els tres canvis, també ha buscat l'empat i hauria pogut aconseguir-lo després d'una pilota que se li ha escapat de les mans a Aranzubía i que Marchena ha refusat abans que arribés un davanter balear. Un llançament de falta de Pizzi que s'ha estavellat al travesser, ha fet fregar l'empat al Mallorca.