PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/05/2012

La darrera jornada de Lliga decidirà els dos equips que aniran a la Segona Divisió

El Granada, el Rayo Vallecano, el Vila-real, el Saragossa i l'Sporting de Gijón es jugaran les dues darreres places de descens a la Segona Divisió

Ara
1 min

BarcelonaDesprés dels resultats produïts a la jornada 37, hi ha fins a cinc equips que poden perdre la categoria segons els resultats que es produeixin la propera setmana.

El partit més interessant de la darrera jornada serà el Rayo Vallecano-Granada, en què un dels dos, en cas de perdre, podria caure al pou de la Segona Divisió si el Saragossa i el Vila-real guanyen els seus partits. El Rayo, per salvar-se necessita guanyar perquè un empat, en cas d'un triomf del Saragossa, el faria baixar de categoria.

Pel que fa a l'Sporting de Gijón, els de Javier Clemente necessiten vèncer a La Rosaleda contra el Màlaga i que el Saragossa i el Rayo perdin els seus respectius partits. És l'equip que més complicat ho té perquè no depèn de sí mateix.

El Vila-real per la seva banda depèn d'ell mateix i en cas de guanyar contra l'Atlètic de Madrid, se salvaria. Si perdés, necessitaria que el Rayo no guanyés contra el Granada.

El Saragossa per la seva banda se salvaria sumant un punt al camp del Getafe si el Rayo perd contra el Granada. Si guanya, també se salvaria perquè el Rayo i el Granada juguen entre ells.

La classificació ara mateix és la següent:

15- Granada 42p

16- Vila-real 41p

17- Rayo 40p

18- Saragossa 40p

19- Sporting 37p

La darrera jornada pels equips que es juguen salvar la categoria és la següent:

Rayo-Granada

Getafe-Saragossa

Màlaga-Sporting

Vila-real-At. Madrid

stats