1a divisió
Esports Futbol 09/08/2012

Di María renova amb el Reial Madrid fins al 2018

El jugador argentí ha assegurat que està "complint un somni" i que se sent "avalat i estimat pel club i l'afició"

Ara
1 min

BarcelonaÁngel di María ha renovat amb el Reial Madrid fins al 2018, segons ha informat el club blanc aquest dijous a través d'un comunicat. El jugador argentí, de 24 anys, ha prorrogat el contracte dues temporades més.

El futbolista, en declaracions a la web del club, ha assegurat que està "complint un somni que tenia des de petit". "Estic feliç i aquesta ampliació de contracte em dóna la possibilitat de continuar al Reial Madrid molts anys més per continuar creixent. Quan vaig arribar em van dir que no seria gens fàcil guanyar-se el Bernabéu, però gràcies a Déu, amb el treball i el sacrifici de cada dia, m'he anat guanyant aquesta estima. Estic encantat amb ells. Em sento molt avalat i estimat pel club i l'afició", ha afegit l'argentí, que va arribar al club blanc l'estiu del 2010 procedent del Benfica.

D'altra banda, Di María ha assegurat que el tècnic José Mourinho ha estat molt important en la seva evolució com a futbolista. "Ell va demanar al club que em fitxés quan era al Mundial i les coses no em sortien bé. Bona part del que estic fent en aquest moment és gràcies a ell. Li responc amb el treball que faig dia a dia".

stats