Futbol
Esports Futbol 14/09/2013

Diego López salva el Madrid d'una derrota al Madrigal (2-2)

El porter blanc ha sigut decisiu per evitar el triomf groguet. Bale, que ha debutat com a titular, i Cristiano han marcat els gols blancs

BarcelonaUn punt al Madrigal poden semblar dos punts perduts per al Reial Madrid. Però un immens Vila-real ha posat tan contra les cordes l'equip de Carlo Ancelotti que l'empat a dos gols encara s'ha de celebrar al bàndol madridista.

Els groguets, a estones molt replegats i a estones molt valents, han disposat de més ocasions per endur-se la victòria, però l'encert sota pals de Diego López ho ha evitat. Al minut 20, Cani ha avançat els castellonencs després de recollir un refús i rematar lluny de l'abast del porter madridista. L'empenta del Vila-real ha continuat, amb dues ocasions perilloses consecutives d'Aquino que ha aturat Diego López.

Era un monòleg del Vila-real, construït sobre un Bruno omnipresent. Un remat de Ramos ha obligat Asenjo a intervenir, per primer cop, a la mitja hora de joc. El Madrid estava espès. Ancelotti ha intentat reanimar l'equip amb un canvi de banda entre Cristiano i Bale, que ha debutat com a titular. I el gal·lès ha aparegut al minut 38 per rematar una centrada de Carvajal per fer l'1-1.

Després del descans, el Madrid ha semblat jugar més bé contra un Vila-real menys agressiu que al primer temps. Els blancs s'han animat quan Cristiano, al minut 63, ha completat la remuntada després d'un contraatac que ha rematat amb dificultats. El portuguès ha necessitat dues rematades i un rebot per batre Asenjo.

Però el Vila-real ha continuat amb fe i ha tornat a trobar els seus espais per prendre-li la pilota al Madrid i inquietar-lo. A la contra i en atacs posicionals. De fet, no ha trigat ni cinc minuts a tornar a igualar les coses, gràcies a un gol de Giovani dos Santos, que ha recollit un refús després d'una primera aturada de Diego López.

Ha sigut en els minuts finals quan el porter blanc ha sigut especialment decisiu, com ho havia sigut en els primers compassos de partit. L'ex del Vila-real ha salvat els xuts de Giovanni i Cani i ha incomodat Uche per evitar el 3-2, que hauria deixat el Madrid sense puntuar al Madrigal. Una última acció sobre Hernán Pérez, que els locals han considerat penal, ha acabat d'afegir polèmica a un fluix partit dels madridistes.