1a Divisió
Esports Futbol 18/12/2010

Diego Castro arrenca un punt de Riazor per l'Sporting en l'últim minut (1-1)

Aythami ha avançat els locals abans del primer quart d'hora, però els asturians han fet una gran segona part i han aconseguit empatar al 89'

Redacció
1 min

La CorunyaDiego Castro ha salvat un punt per a l'Sporting a Riazor amb un gol in extremis en el darrer minut després que el Deportivo s'avancés en el marcador abans del primer quart d'hora de partit. I és que, tot i anar pel darrere en el marcador, els asturians no s'han rendit mai.

Els gallecs han gaudit d'un mínim avantatge en el marcador des que Aythami ha avançat l'equip (12') a la sortida d'un córner i després de diversos rebots. El Depor, que ha sortit amb moltes ganes i s'ha fet amb la posició de la pilota, trobava així recompensa al seu esforç. Els locals podrien haver ampliat distàncies amb dues bones ocasions d'Adrián, però han perdonat.

En el segon temps, l'Sporting ha fet canvis amb la intenció d'arribar amb més frescor a la porteria d'Aranzubia. I just en el darrer minut, abans de l'afegit, una centrada de Lora l'ha rematada al fons de la xarxa Diego Castro, recuperant un punt per a l'Sporting.

Deportivo: Aranzubia; Manuel Pablo, Colotto, Aythami, Lopo, Rindaroy; Valerón (Saúl 82'), Juan Domínguez, Rubén Pérez, Guardado (Juan Rodríguez 31'); i Adrián (Riki 75').

Sporting de Gijón: Juan Pablo; Lora, Botía, Gregory, José Angel; Luis Morán (Bilic 62'), Rivera, Eguren (De las Cuevas 79'), Diego Castro; Nacho Novo (Ayoze 79') i David Barral.

Gols: 1-0 (12') Aythami. 1-1 (89') Diego Castro.

Àrbitre: Velasco Carballo (col·legi madrileny). Targetes grogues a Lopo, Rubén, Aranzubia i Juan Rodríguez per part del Deportivo; i a Barral, Luis Morán i Botía per part de l'Sporting.

stats