Futbol
Esports Futbol 20/10/2012

Djukic: "No es pot parlar d'àrbitres. Et van fotent i tu només pots dir 'sí, senyor''"

L'entrenador del Valladolid s'ha queixat de l'arbitratge rebut a Màlaga, on el seu equip ha perdut 2-1, amb un expulsat i un penal en contra

Efe
1 min
El tècnic del Reial Valladolid, Miroslav Djukic, a la Rosaleda

MàlagaMiroslav Djukic no s'ha mossegat la llengua després de la derrota del seu Valladolid 2-1 a Màlaga quan s'ha referit a l'actuació arbitral i ha dit que "no es pot parlar dels àrbitres, et van fotent i cal dir 'sí, senyor'". L'àrbitre del partit era Iglesias Villanueva, i ha expulsat Manucho al minut 80 per doble groga. Ha sigut llavors quan el Màlaga, amb superioritat numèrica, ha resolt el partit. A més, el Valladolid ha vist com li xiulaven un penal per empenta de Sereno sobre Saviola.

Djukic ha admès que tenia intenció de substituir l'angolès Manucho però no "s'ha arribat a temps" perquè el jugador ha vist la segona targeta groga en el minut 80 de partit.

El tècnic del Valladolid ja va queixar-se de l'arbitratge de Muñiz Fernández en un partit contra l'Atlètic de Madrid. "L'àrbitre no s'ha adonat que Franco ja és mort i hi ha llibertat d'expressió", va dir aleshores.

Sobre el partit, l'entrenador del Valladolid ha afegit: "Estic content pel treball de l'equip, molt ordenat, disciplinat. Ens ha faltat tenir la pilota, però estic molt content amb la feina que s'ha fet. Hem tingut les nostres oportunitats davant un gran rival que té molt bons jugadors, que juga molt bé. Davant un equip de Champions amb tots els galons, hem estat molt bé i per això felicito al meu equip".

stats