1a Divisió
Esports Futbol 21/04/2012

Duel directe entre el Sevilla i el Llevant (22.30h) amb l'objectiu d'agafar l'últim tren europeu

Els andalusos afronten el partit després de caure golejats 5-1 contra el Getafe i necessiten puntuar per no deixar escapar el camí europeu. El Llevant, que té més marge, podrà comptar amb Koné, cedit pel Sevilla i que no té clàusula que l'impedeixi jugar

Efe
1 min
Mascherano lluitant amb Koné, durant el Llevant-Barça

Sevilla / ValènciaEl Sevilla rep el Llevant (22.30h) en un duel entre rivals directes i en què cap dels dos equips pot fallar si vol jugar la pròxima campanya a Europa, sobretot els andalusos, que, després de la golejada encaixada contra el Getafe (5-1), estan davant el seu últim tren europeu, ja que els valencians tenen una mica més de marge. 
 


L'equip de Míchel està obligat a puntuar per salvar la temporada i tot passa per vèncer el Llevant, cinquè. 
Si guanya, el Sevilla igualaria a punts al Llevant i el superaria per diferència de gols; un empat mantindria a aquests en zona europea i seria un pal per als locals, i un triomf del Llevant el situaria de nou en la lluita per la Lliga de Campions i enfonsaria als sevillistes.

Al Sevilla torna José Antonio Reyes, després d'estar tres partits lesionat. Segueixen sent baixa Kanouté, Perotti, Guarente i Spahic. 
 


Juan Ignacio Martínez, entrenador del Llevant, perd per sanció a Juanfran García i per lesió a David Navarro, afectat d'unes molèsties a la zona isquiotibial de la cama esquerra. A més, l'entrenador valencià va deixar fora de la llista de convocats a Miguel Pallardó per decisió tècnica. Sí podrà comptar amb Koné, cedit pel Sevilla i que no té clàusula que l'impedeixi jugar.

stats