1a divisió
Esports Futbol 19/04/2013

Empat insuficient del Mallorca contra el Rayo Vallecano, que es manté en descens (1-1)

Piti ha avançat els de Vallecas al minut 7, mentre que Alfaro ha pogut igualar el marcador al 12. Al segon temps, tot i les moltes ocasions, no s'ha mogut el marcador

Piti (a l'esquerra) i Alfaro disputen una pilota durant el Mallorca - Rayo Vallecano

BarcelonaEl Mallorca i el Rayo Vallecano s'han repartit un punt a l'Ono Estadi, en un partit intens i amb un resultat insuficient per a tots dos equips (1-1). Els mallorquins, perquè continuen en zona de descens. I els madrilenys perquè no poden acostar-se a la sisena posició de la Lliga.

El partit ha estat distret i amb ocasions. Piti ha avançat els visitants al minut 7, i Alfaro ha igualat el partit al minut 12. Amb aquesta arrencada, semblava que es veurien molts gols a l'estadi del Mallorca. Però ja no n'ha pujat cap altre a l'electrònic. El segon temps ha tingut noves ocasions de gol per part dels dos equips. Sobretot del Rayo, que s'ha vist més valent al tram final del partit. Les arribades no s'han acabat convertint en gols, i els dos conjunts s'han repartit un punt en el partit avançat a divendres de la 32a jornada.

El Mallorca queda 18è, empatat a punts amb el Granada (que és 17è) però en zona de descens per culpa del 'gol average'. D'altra banda, el Rayo Vallecano és el vuitè classificat, amb 45 punts, cinc menys que el València (que ara mateix és sisè).