ESPANYOL

Els periquitos fa quatre jornades que no saben què és la victòria

L'Espanyol rep la Reial Societat de Tamudo amb la ment posada en tornar a guanyar

Els homes de Pochettino reben la Reial Societat (18h, PPV) en un clima d'homenatge a Raúl Tamudo, que torna a Cornellà per enfrontar-se a l'equip de la seva vida

No és una tornada fàcil per a cap seguidor de l'Espanyol. Torna l'ídol, el màxim golejador de la història del club i un dels que, quan es retiri, serà considerat el millor jugador de la història del club. Tamudo, que és una llegenda viva, defensa ara els colors de la Reial Societat i està en un moment dolç de cara a la porteria. Els aficionats de l'Espanyol esperen que no sigui el seu botxí.

Tot i la tornada de Tamudo, l'Espanyol necessita urgentment la victòria per espantar els fantasmes que han aparegut després de quatre desfetes de forma consecutiva. Fa un mes que no guanya a la Lliga -va ser a Getafe (1-3) el passat 23 de gener- i ara els punts per poder entrar a Europa són vitals, ja que els de darrere comencen a apretar i ja no es pot permetre una nova derrota.

Aquesta tarda Cornellà-El Prat haurà de ser el de les grans ocasions per acompanyar l'equip a sumar uns tres punts que són necessaris, més per la situació anímica de l'equip, que no passa pel seu millor moment, que per la urgència a la classificació, tot i que estigui en joc jugar a Europa la temporada vinent.

Per a aquest partit serà baixa Forlín, a qui van operar de la mà, i també Chica, que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes.

Més continguts de