EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 25/04/2012

Emery, sobre el València-Atlètic de Madrid: "És un partit més d'homes que de noms"

El tècnic del València diu que el partit d'aquest dijous contra l'Atlètic de Madrid és el "partit més important de l'any" i dóna com a favorit el conjunt madrileny

Efe
2 min
Unai Emery, tècnic del València, durant la roda de premsa / MANUEL BRUQUE / EFE

ValènciaUnai Emery, entrenador del València, ha reconegut la dificultat de remuntar el 4-2 en contra amb el qual afronten la tornada de les semifinals de l'Europa League davant l'Atlètic de Madrid i ha assegurat que serà un partit "més d'homes que de noms".

"És un partit molt important, potser el més important de l'any, i així ho considerem. És un partit entre dos equips molt similars, així que amb el resultat de l'anada fa que el favorit sigui l'Atlètic. És un partit en el que els homes estan per sobre dels noms", ha explicat. "En el terreny de joc hem de tenir ànima, és el partit que més il·lusió ha despertat en l'afició, similar a les semifinals de Copa amb el Barça aquí, de tot l'any. Necessitem que vagi per davant l'actitud, deixar-s'ho tot en el terreny de joc des del minut un al últim i que tot això vagi acompanyat de joc", ha afegit.

Emery ha reconegut que el partit "pot prendre moltes tendències", de manera que "hem d'estar preparats perquè el partit es pugui posar de cara o no s'aconsegueixi posar de cara. Hem de manejar els resultats curts perquè a partir d'aquí tindrem opcions. Els 90 minuts poden ser molt o poc temps i amb aquesta lectura de partit hem de jugar".

El tècnic ha assenyalat que és cert que no hi ha molts jugadors a la plantilla que tinguin experiència en partits d'aquesta magnitud i fins i tot si és el cas particular, pel que no va dubtar a indicar que "ara mateix Unai Emery juga el partit més important de la seva vida". Qüestionat sobre quin València espera en aquest partit, el preparador ha confessat que "l'equip ha estat irregular en els últims partits" amb clares derrotes però també golejades a favor seu en els últims partits com a local, pel que ha dit que "tenim arguments i l'equip a casa és on de consolidar tots els seus objectius".

stats