Futbol
Esports Futbol 30/08/2011

Fernando Roig: "O la situació canvia o matem el futbol espanyol"

Després de la derrota 5-0 del Vila-real al Camp Nou, el seu president critica que la lliga: "Si volen que només hi hagi dos partits, doncs que hi hagi només dos partits"

Redacció
1 min
Fernando Roig.

BarcelonaBarça i Reial Madrid han començat la lliga amb golejades, i les alarmes de la situació de la lliga s'han encès. Després del 5-0 del Barça al Vila-real, el president del club castellonenc va assegurar que "o la situació canvia o matem el futbol espanyol".

Fernando Roig va assegurar que es dóna un termini "de tres o quatre anys" perquè això passi, i va queixar-se amargament que "si volen que hi hagi només dos partits, doncs que n'hi hagi només dos, però això no és bo".

Roig va lamentar també que: "Mentre jo venc jugadors per quadrar els pressupostos, hi ha equips que tiren de crèdits", i va afirmar que "aquesta és la lliga que volen".

El president del Vila-real es referia a Cazorla, a qui van vendre al Màlaga. Tot i això, Roig explica que s'han quedat dues de les seves estrelles, Nilmar i Giuseppe Rossi, tot i haver tingut ofertes per ells, perquè "la seva marxa hauria debilitat l'equip". "La diferència econòmica condueix a això", va sentenciar.

stats