1a divisió
Esports Futbol 23/12/2012

Florentino Pérez apel·la a la "unitat del madridisme" en el missatge institucional de Nadal

El president del Madrid diu que "el millor d'aquest any han estat els èxits esportius tant de futbol com de bàsquet, però també l'estabilitat econòmica i institucional del club"

Efe
2 min
Florentino Pérez ha assistit al 'Partit per la il·lusió' organitzat per Iker Casillas BALLESTEROS / EFE

MadridEl president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha fet referència al "suport i a la unió de tot el madridisme" en el missatge nadalenc institucional divulgat aquest diumenge pel club. El màxim dirigent madridista assenyala que "el millor d'aquest any han estat els èxits esportius tant de futbol com de bàsquet, però també l'estabilitat econòmica que té aquest club i l'estabilitat institucional".

"Tot això ha estat gràcies al suport i a la unió de tot el madridisme, que són el més important que té aquest club", apunta Florentino Pérez, que encara unes festes especials.

"Aquestes festes de Nadal han estat per mi sempre molt entranyables perquè les passem amb la família i els amics. A més, en aquest cas, tenen un record molt especial per la mort de la meva dona i també és un moment per recordar-se dels que estan passant dificultats, ja que tots sabem que la situació per la qual passem no és gens fàcil", indica.

Jose Mourinho també ha fet balanç: "Professionalment ha estat un any en què hem guanyat una Lliga que personalment era molt important perquè mai l'havia aconseguit i per al nostre club era un dels objectius importants que teníem per a aquest 2012", apunta el tècnic portuguès.

Iker Casillas, primer capità, es queda "sobretot, amb el títol de Lliga, que ha estat molt difícil després de moltíssim temps" i assegura que "aquest és el camí" i que han "de seguir aquesta línia i gaudir d'una Lliga complicada, difícil i en què es batran moltíssims rècords i i viurem molt bons moments, com guanyar al Camp Nou quan faltaven quatre o cinc jornades, en què pràcticament vam decidir el títol de Lliga".

Sergio Ramos, segon capità de la primera plantilla, destaca "moments inoblidables" que s'afegeixen al seu palmarès professional i al personal.

"Cada any, s'aprenen coses noves i en aquest món s'ha de ser optimista, ambiciós i tenir ganes de seguir vencent. Si hagués de quedar-me amb algun moment puntual ho faria amb la Lliga, que ha estat important pels números que s'han aconseguit, i també amb l'èxit amb la selecció, que no cal oblidar. A nivell personal em quedo amb els que sempre han estat i m'han mostrat l'afecte constant al llarg de la meva vida. Afortunadament sempre puc tenir-los aquí", admet.

stats